Klight megvilágítási rendszerek
Woody halogén fényvetők a New York Palotán
Linealuce fénycsöves homlokzat világítók a Rákóczi úti Volksbank épületén
Professzionális Light Up termékek a Lánchíd Palota külterén
Boltíves fal megvilágítása a Zsinagóga külterén

Cégtörténet

 

A harmónia megteremtésének vágya kapcsolatainkban, hétköznapjainkban, életterünkben minden emberben ott él, bárhol van is otthon a világban. Ez a cél vezérelt bennünket is, mikor 2001-ben, Budapesten, egy világszínvonalú olasz céggel karöltve megalapítottuk a K-Light Kft-t. A legfrissebb tudományos kutatásokat, műszaki újdonságokat a legforradalmibb designelemekkel ötvözve olyan világszínvonalú világítástecnikai remekműveket kínálunk, amelyeknek köszönhetően a terekbe, otthonokba, irodákba beköltözik a fény, és megteremti a régóta áhított harmóniát.

Cégünk legfontosabb célja, minőségi világítás tervezése a funkcionalitás figyelembevételével, ügyfeleink elképzelésének megvalósításával. Ennek elérése érdekében beszállítói partenereink körét folyamatosan bővítjük. A több ezer fajta, általunk forgalmazott világítási eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy komplex megoldásokat tudjunk kínálni számos világítástechnikai feladatra mind magánszemélyek, mind a közületek részére, legyen az akár középület, kereskedelmi egység, múzeum, családi ház, kert, park, köztér, üzlettér, vagy iroda. Külföldi partenereink minőségi lámpatestek gyártásával foglalkoznak. Újabb és újabb technológiákat alkalmaznak, beépítve kutatási eredményeiket a gyártás folyamatába a környezeti szempontok figyelembe vétele mellett, mint a LED technika, a csökkenő CO2 emisszió, alacsonyabb energiafogyasztás és a kisebb mértékű fényszennyezés.

Az elkészült lámpatestek nemcsak funkcionálisak és magas technikai színvonalat képviselnek, hanem műalkotások is egyben. A gyártó cégek olyan neves építészekkel és designerekkkel dolgoznak együtt, mint Renzo Piano, Ron Arad, Piero Castiglioni, Massimiliano és Dorina Fuksas, Joe Colombo és Vico Magistretti.